Tuotteet

Pikkusiskon tuotevalikoimassa mm. näitä tuotteita

Suosituin tuote keväällä 2018:

Popper design -tekstiilit

Popperin Anu Rinkinen on jyväskyläläinen tekstiilien tekijä. Tekniikkana on käsinpiirtäminen ja -maalaminen, jolloin jokainen kuva on uniikki. Mallistosta löytyy seinävaatteita, verhoja, keittiötekstiilejä, tyynyjä ja lahjatuotteita.

Anu on tehnyt Pikkusiskolle Elämä kantaa – sarjan. Kesällä 2018 on tulossa uusia Äänekoski – tuotteita.

 

 

 

 

Suolaiset ja makeat herkut sekä juomat

 

 

Öljypuu

 

Öljypuu Oy on keittiömestari Ilkka Tihveräisen 1989 Heinävedellä perustama yritys. Toiminta alkoi oliiviöljyn, oliivien ja kreikkalaisten erikoiselintarvikkeiden tuonnilla. Kesällä 1991 aloitettiin Varistaipaleen kansakoulun keittiössä salaatinkastikkeiden, hunajavalkosipulien ja marinadivalkosipulien valmistus.Nykyisin Öljypuun tuotteet tunnetaan jo koko Suomessa ja niiden erinomainen maku ja laatu on palkittu monissa valkosipulitapahtumissa. Suosituimpia tuotteita ovat mm. makea valkosipulihyytelö ja sitruunan makuinen oliiviöljy.

Öljypuun tuotteet löytyvät Pikkusiskon pöydästä kesätapahtumissa.

 

 

 

 

La Praline Tryffelit

Jean-Claude ja Katharina Eggel aloittivat yritystoiminnan syksyllä 2001 perustamalla oman yrityksen Ruotsiin. Tuolloin he päättivät avata suklaamyymälän. He halusivat tarjota asiakkaalleen Euroopan parhaita suklaita. He perustivat tukkuliikkeen ja vuonna 2006 oman tuotemerkin: La Pralinen. Tällä hetkellä he ovat ainoita skandinaaviassa, jotka tuottavat tämän tyylisiä tryffelimakeisia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metkatuote

METKATUOTTEEN tuotesarja huokuu elettyä elämää ja kauniita muistoja matkan varrelta. Muotoilija ja yrittäjä Minna-Mari Meriläisen vuonna 2012 perustama tuotemerkki panostaa Suomalaiseen maaseutuhenkiseen kuviointiin, lapsuuden mukaviin muistoihin maalaiskylällä. Omaperäinen kuviointi, iloisuus ja värikkyys maustettuna sopivassa määrin pienellä pilkkeellä silmäkulmassa ovat olleet metkatuotteen avainasiat laajaan suosioon. Metkatuotteen elintarvikkeet ovat Suomalaista laatua, ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja! METKAProduct Oy on tukkukaupan perheyritys Pohjois-Savosta Kuopion kuppeesta.

 

 

 

 

 

 

Forsman Tea

Aaro Forsman Oy on suomalainen vuonna 1979 perustettu teetalo, joka pakkaa ja maustaa teet Suomessa, pohjoismaiden suurimpiin kuuluvalla teetehtaalla Vantaalla. Teetehtaan yhteydessä toimii myös Forsman tean oma myymälä, josta löytyy noin 500 erilaista teelaatua.

Forsman tean valikoima sisältää teemaailman hienoimpia helmiä, perinteisiä klassikoita sekä uusia mielenkiintoisia makuyhdistelmiä. Valikoimasta löytyy mm. mustaa-, keltaista-, vihreää-, valkoista- sekä Oolong teetä.

Putiikilta voit tilata suosikkimakuasi jota et muualta löydä!

 

 

 

 

 

Sisustus, tekstiilit ja käsityöt

 

Riihipaita

Salusiini Ritva Niskasen suunnittelema Unihiekka- sarjan riihipaita on osa Suomi100- tuotesarjaa. Unihiekka – sarjaan kuuluvat riihipaidan lisäksi myös pyjamat ja pitkät paitulit. Flanelli on luonnonmukaista; kestävää ja hengittävää puuvillaa. Kuosi henkii mennyttä aikaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sari Kouki – uniikkia keramiikkaa

Sari Koukin keramiikkatuotteet valmistetaan Savitaipaleella. Luonto ja kierrättäminen ovat lähellä Sarin sydäntä. Ideat töihin hän saa eläimistä, kylän pikku tapahtumista, vanhoista tarinoista ja hyväntahtoisista juoruista joita lähiseutu tarjoaa. Sari yrittää asennoitua niihin ja elämään humoristisesti ja rakkaudella ja toivoo että se näkyy töissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapuan kankurit- pellavatuotteet

Lapuan Kankureilla arvostetaan jäljitettävyyttä, kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. Työtapoihin kuuluvat myös vastuullinen ja ekologinen toiminta, jatkuva tuotekehitys ja huippudesignin vaaliminen. Käytämme vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

Perheyrityksen juuret ovat vuonna 1917 perustetussa suvun ensimmäisessä tekstiilitehtaassa.Monikäyttöisyys on järkevää kulutusta. Tuotteilla ei ole oikeaa tai väärää käyttötapaa: peittoa voi käyttää myös pöytäliinana tai tilanjakajana. Laatutekstiilit ilahduttavat oikein hoidettuina vuosikymmeniä, joten voit jättää kestävän perinnön myös jälkipolville. Lapuan Kankureiden tuotteet punovat tarinaa aidoista arvoista, kestävästä kulutuksesta ja luonnon kunnioittamisesta.

 

 

Hemmottelu

Flow cometics palashampoo

Hyvinkään Sahamäessä valmistetaan käsityönä luomuraaka-aineista kosmetiikkatuotteita. Alunperin pienestä saippuakokeilusta kasvoikin kansainvälinen luomukosmetiikkasarja. Tuotteiden valmistuksessa käytetään puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita ja niissä ei ole myöskään lisäaineita.

 

 

 

 

 

 

 

Saiputti, vuohenmaitosaippuat

Saiputin saippuoissa veden tilalla käytetään vuohenmaitoa. Vuohenmaito jättää iholle pehmeän tunteen, kuin iho olisi juuri voideltu kevyesti. Kuttuneidin kaura-hunaja -saippua kuorii ihanan hellävaraisesti ihoa. Keittiössä voi käyttää Päkättäjän omenainen- saippuaa. Vessaan käy hyvin Pikkukilin karamelli tai hurmaava Ukkopukin suklaa-puolukka. Vauvan pesussa moni käyttää Kuttumamman naturellia, joka on toimii erinomaisesta vauvan herkällä iholla.

 

 

 

 

 

 

 

Osmia- tuotteet 

Osmia on kotimainen design- ja käsityöyritys. Osmian erikoisalaa ovat luontoon liittyvät tuoksut. Osmia valmistaa hyvältä tuoksuvia tuotteita Herttoniemessä, Marimekon tehtaan vieressä sijaitsevIssa tiloissa Helsingissä.

Pikkusiskon tuotevalikoimassa on shampoita, käsintehtyjä saippuoita palana ja nestemäisenä, kuorintasuoloja ja saunatuoksuja.

 

 

 

 

 

 

Helppoa kodinhoitoa

Tulossa uusi kotimainen tuotesarja kesäkuun alussa!

Tuotesarjassa Putiikilla pyykkietikka, imurituoksuja sekä pesu- ja puhdistusaineita.

 

Korut

Korumetsän korut 

Anna Karppinen valmistaa Korumetsän uniikit pitsi-, ja kasvi- ja eläinaiheiset korut  käsityönä Riihimäellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortit ja Paperit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideristä Lappeenrannasta tulee Heli Pukin koskettavia runokortteja elämän eri tilanteisiin. Heliltä on ilmestynyt kolme runokirjaa ja aivan ihana runokirja “Uusi pieni. Voit käydä tutustumassa Heliin ja hänen tuotantoonsa www.ideri.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kehvolan nostalgiset kortit ja muistipelit “Hyviä aikoja” – saa ainakin meidät 60 – luvun alussa syntyneet – hyvälle tuulelle. Koko valikoiman näet www.kehvola.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Putinki- tukku oli aivan ensimmäinen korttien ja julisteiden toimittaja Pikkusiskoon. Yhteistyö alkoi jo 1990. Martt Jantunen tarjoili teetä ja herkkuja asiakkailleen korttien valitsemisen lomassa. Istuimme siskoni kanssa rottinkisissa tuoleissa ja Martti ojensi korttipinon toisensa perään… Putingista tulee Pikkusiskoon suomalaisten kuvittajien Suomessa painettuja kortteja ja sekä sidottuja muistikirjoja Iso – Britanniasta.

 

 

Pikkusiskon kautta voit tilata omasta valokuvastasi taulun! Kuva voi olla paperiversio, värillinen tai mustavalkoinen tai vaihtoehtoisesti digitaalisessa muodossa. Valokuva vedostetaan käsin pellavakankaalle ja kehykset ovat koivupuuta. Tauluja tekee äänekoskelainen Ilona Ukkonen.